Katto ja julkisivu siisteiksi – tarjoamme julkisivupesupalvelut Seinäjoen seudulla

Ota yhteyttä

Pekan Maalaus Oy toteuttaa katto- ja julkisivupesupalvelut vahvalla ammattitaidolla. Palvelemme Seinäjoelta käsin eri puolilla Pohjanmaata. Jos talosi kaipaa kunnon pesua, ota meihin yhteyttä. Toteutamme myös kattojen ja julkisivujen maalauksia pitkällä kokemuksella. Tiimimme avulla saat talollesi kauniit, kestävät pinnat sekä siistin ja näyttävän ilmeen.

 

Pesemme omakotitalojen ohella myös esimerkiksi mökkien, rivitalojen ja kerrostalojen katot ja julkisivut toiveidesi mukaan, ja asiakkaisiimme kuuluu yksityisten asiakkaiden lisäksi niin taloyhtiöitä kuin maatalousyrittäjiä. Hoidamme tarvittaessa mittavatkin pesu-urakat, joten pyydä rohkeasti tarjous!

Puhdas julkisivu – kutsuva koti

Seinät ja katto ovat talosi käyntikortteja, joten niiden kunnosta kannattaa pitää hyvää huolta. Katolle kertyvä lika ja kasvusto voivat pahimmillaan vaurioittaa katon kuntoa ja aiheuttaa suurempia ongelmia. Likainen julkisivu puolestaan tekee talon ulkoasusta epäsiistin ja laskee myös sen arvoa.

 

Yrityksemme pesee sekä katot että erilaisten rakennusten julkisivut yli 30 vuoden kokemuksella. Puhdistamme ja huollamme katot turvallisesti ja tarkasti, ja hoidamme puhdistustyöt mielellämme vaativissakin kohteissa, kuten kerrostaloissa.

 

Pesemme katoilta sammaleet, levät, jäkälät ja muut roskat. Käytämme kullekin kattotyypille parhaiten sopivia puhdistusaineita, työvälineitä ja tekniikoita ensiluokkaisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Tehokkaat pesut ja graffitien poistot

Laadukkaan kalustomme ansiosta pesemme tehokkaasti pinttyneenkin lian sekä katoilta että seinistä. Meillä on tarvittava kalusto myös graffitien poistoon. Irrotamme töherrykset ja graffitit rakennusten seinäpinnoilta kunnon kuumapainepesulla ympäristöä ja rakenteen pintaa vahingoittamatta. Esimerkiksi taloyhtiöt voivat halutessaan tehdä kanssamme sopimuksen säännöllisistä pesuista. Me pidämme kaikenlaisten rakennusten ulkopinnat raikkaan puhtaina!

 

Jos kotisi, mökkisi tai liiketilasi katon tai julkisivun maalipinnat ovat kuluneita ja vaativat jo uutta maalauskäsittelyä, hoidamme myös erilaiset maalaustyöt pitkällä kokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla.

Lue lisää maalaustöistä
Yhteydenottokuvake

Perusteellinen puhdistus antaa talolle raikkaan ilmeen. Tarjoamme joustavat katto- ja julkisivupesupalvelut Seinäjoelta käsin koko Pohjanmaalle – kysy lisää!

Ota yhteyttä