Kestävät julkisivu- ja kattomaalaukset Seinäjoen seudulla

Ota yhteyttä

Kaipaako talosi katto tai julkisivu uutta maalipintaa? Pekan Maalaus Oy toteuttaa kattomaalaukset ja julkisivumaalaukset Seinäjoelta käsin koko Pohjanmaan alueella. Palvelemme kaikenlaisia asiakkaita omakotitaloasujista taloyhtiöihin. 

 

Siisti ja hyvin toteutettu maalaus antaa katollesi lisää elinvuosia sekä siistin ulkoasun. Yrityksemme taustalla on koulutettu maalarimestari, joka pitää huolen, että jokainen maalaustyö tehdään huolellisesti ja tarkasti. Anna ryhtiä katollesi maalauksella – me maalaamme erilaiset katot peltikatoista tiilikattoihin. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous!

Siisti maalipinta suojelee kattoa

Katon siisti ja ehjä maalipinta suojelee kattorakenteita sääoloilta ja vaurioilta. Laadukkailla maaleilla ja oikealla tekniikalla tehdyllä maalauksella voit saada katollesi lisää elinvuosia. Katon puhdistus ja maalaus hyvissä ajoin tulee myös varmasti edullisemmaksi kuin kattoremontti, joten homma kannattaa hoitaa ennen kuin on liian myöhäistä.

 

Hyvin hoidettu ja maalattu katto sietää varmemmin Suomen rankkoja sääoloja, saasteita, ruostumista ja muita ulkoisia rasitteita. Tarkastamme katon kunnon huolellisesti ennen maalausta ja korjaamme mahdolliset vauriot. Käytämme vain ensiluokkaisia kattomaaleja.

 

Muista olla liikkeellä katonhuoltoasioissa hyvissä ajoin. Me neuvomme, missä vaiheessa katon huolto on suositeltavaa tai välttämätöntä.

Kattohuoltojen ajoitus

Tilaa samassa paketissa myös julkisivumaalaus

Katon kanssa samaan aikaan on kätevää raikastaa ja päivittää myös talon julkisivun ilme. Me toteutamme mielellämme kattomaalausten ohella erilaiset julkisivumaalaukset sekä tarvittaessa lisäksi sisätilojen maalaustyöt.

 

Hyvä maalipinta suojelee katon lisäksi myös muita rakennuksen julkisivun pintoja. Kulunut maali päästää helpommin läpi esimerkiksi kosteuden, joka tunkeutuu ajan kanssa rakenteisiin asti. Siksi talojen julkisivut kannattaa maalata säännöllisin väliajoin.

 

Me maalaamme talosi julkisivun ja virkistämme samalla sen ilmettä – tämä on omiaan myös nostamaan samalla talosi arvoa. Työt hoituvat nopeasti ja vaivattomasti juuri sinun toiveidesi mukaan.  

Yhteydenottokuvake

Rapistuuko kattosi? Tarjoamme kestävät kattomaalaukset kaikenlaisiin rakennuksiin ja koteihin Seinäjoella ja muualla Pohjanmaalla. Ota yhteyttä!

Yhteydenotto